Catering Deventer gezocht

dit is een cateraar omgeving deventerEens in de zoveel tijd organiseer ik feestjes voor mijn personeel. Die feestjes kunnen nogal uiteenlopen: de ene keer gaan we met het hele team uit eten en de volgende keer organiseer ik bijvoorbeeld op kantoor een leuke borrel met wat hapjes. Voor dat laatste ben ik op zoek naar een cateraar. Het liefst een catering Deventer, aangezien dit de dichtstbijzijnde stad is vanaf mijn kantoor. Is er iemand die ervaring heeft met een catering Deventer of die weer iemand kent met een catering Deventer? De voorwaarden waaraan de cateraar dient te voldoen hoeven niet heel bijzonder te zijn. Laat ik het anders zeggen: de champagne en kaviaar kan achterwege blijven en de nadruk mag best liggen op wijn, bier en bitterballen. Voor wat exclusievere feestjes kan ik altijd nog op zoek naar een andere cateraar. Graag hoor ik van jullie of jullie ervaring hebben met een cateraar in de buurt van Deventer. Stuur me een persoonlijk bericht of reageer in dit forum.

Post Tagged with ,

Swiftray Theme Powered by  WordPress